Zaterdag 28 september organiseren wij als werkgroep de Psychologie van eetgedrag ons eerste live event. Een hele dag vol workshops, presentaties en ervaringen! Voor iedereen die een gezondere relatie met eten en zichzelf zou willen ontwikkelen, maar niet zo goed weet hoe dat te bereiken. Het wordt een dag waarin jij centraal komt te staan. We bieden […]

Live event werkgroep Psychologie van Eetgedrag – zaterdag 28 september 2024

12 Apr

12/04/2024

Recent heb ik het ketenzorgcontact van BV Zorg Oude IJssel (regio Doetinchem) voor 2024 getekend. Ik heb ook een contract met HOOG/HZOA (regio Winterswijk). Dat betekent dat ik ook in 2024 weer klaar sta voor iedereen met diabetes mellitus type 2, hoge bloeddruk, verhoogd cholesterolgehalte en/of een verhoogd risico op hart- en vaatziekten.

Contracten ketenzorg 2024 zijn rond!

Contracten ketenzorg 2024 zijn rond
Lees meer

26 Feb

26/02/2024

Een minder gezellig onderwerp, maar wel een belangrijke. De laatste tijd merk ik dat cliënten regelmatig afspraken bij Diëtistenprakijk Renske willen verzetten of hun afspraken vergeten. Dit is de policy die ik hierbij hanteer.

Afspraken annuleren / niet verschijnen zonder bericht bij Diëtistenpraktijk Renske

Diëtistenpraktijk Renske - Afspraken annuleren of verzetten
Lees meer

12 Jan

12/01/2024

Net als dat je een ongezonde of gezonde relatie met eten kunt hebben, kun je ook een ongezonde of gezonde relatie met bewegen hebben. Veel mensen die een ongezonde relatie met hun lichaam en gewicht hebben, bewegen/sporten alleen omdat ze dit moeten van zichzelf. Dit kan op een gegeven moment problematisch worden.

Heb jij een gezonde relatie met bewegen?

Diëtistenpraktijk Renske - Een gezonde relatie met bewegen
Lees meer

27 Dec

27/12/2023

Verstuur

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Yes! Vanaf nu ontvang je de nieuwsbrief in je mailbox.