Ervaringen

Wat anderen zeggen over praktijk Renske

"IK HEB MEER RUST MET BETREKKING TOT ETEN"

Anita (56 jaar)

“Ik heb het traject bij Renske gevolgd en hierdoor heb ik meer rust gekregen met betrekking tot eten en mijn lichaam - en daarnaast de acceptatie dat mijn lichaam niet hetzelfde is dan 20 jaar geleden. Ook heb ik handvatten gekregen om me in persoonlijke relaties niet alles zo persoonlijk aan te trekken en dat is heel fijn." Anita geeft het traject een 8.

"NOG STEEDS BLIJ MET DEZE MANIER VAN ETEN"

Anoniem

Deze cliënt (anoniem) heeft in najaar van 2023 het traject Op weg naar een gezonde relatie met eten, je lichaam en jezelf afgerond en zit in de ketenzorg CVRM (Cardio Vasculair Risico Management). Superfijn om te horen dat de cliënt door het traject bevestigd heeft gekregen dat Intuïtief Eten verschillende gezondheidsvoordelen heeft, en dat het zorgt voor meer ontspanning, minder stress en een positiever lichaamsbeeld!

Haar ervaring: "Hoi Renske, ik heb binnenkort mijn jaarlijkse APK bij huisarts. Ik had natuurlijk mijn bloeduitslagen al bekeken en ik vond het best spannend. Maar sommige zijn zelfs verbeterd en/of gelijk gebleven, ondanks dat ik nu alles eet. Hier werd ik weer blij van! Dat wilde ik je even laten weten. Ik ben nog steeds blij met deze manier van eten!"

"Een mooie investering in jezelf"

Marloes (45 jaar)

“Het traject is een mooie investering in jezelf. Renske luisterde naar mijn behoeftes en onzekerheden en hielp mij om hier op een goede manier mee om te gaan. Haar begeleiding was erg fijn."

"Het intuïtief eten heeft me ver gebracht, geeft me rust. Ik ben klaar met diëten en heb mijn lichaam geaccepteerd."

- Corrie (62 jaar)

Gratis webinar

Schrijf je gratis in voor mijn webinar 'Waarom diëten om af te vallen niet werken'!

Heb jij al allerlei diëten geprobeerd om af te vallen, maar kom je telkens weer aan? Of ben je zorgprofessional en wil je op een andere manier leren kijken naar mensen met een hoge BMI, bijvoorbeeld in relatie tot gezondheid?

Schrijf je dan gratis in voor mijn webinar 'Waarom diëten om af te vallen niet werken & de invloed. van de dieetcultuur op onze mentale en lichamelijke gezondheid'. In dit webinar deel ik welke methode wél werkt om weer een goede relatie met eten, je lichaam en jezelf te krijgen.

Schrijf je in!

9,1

Totale gemiddelde beoordeling:

9,1

Gemiddelde beoordeling bij de vraag: "ZOU U UW DIËTIST BIJ MENSEN MET DEZELFDE GEZONDHEIDSKLACHTEN AANBEVELEN?

"RENSKE HEEFT humor en alle tijd voor je"

Leonie (55 jaar)

“Het traject Op weg naar een gezonde relatie met eten, je lichaam en jezelf kwam voor mij op het moment dat ik het niet meer zo goed wist. Ik was klaar met het lijnen. Klaar met de diëten met tijdelijke resultaten, waarbij je vervolgens nog meer aankwam als je alle strenge regels losliet. Dat zou anders moeten kunnen. Ik had op social media al één en ander over de werkwijze van Renske gelezen en ik las de informatie over haar traject nog eens door. Het sprak me aan en ik heb me aangemeld via de huisarts. Het traject heeft me veel opgeleverd. Het bracht me zoveel rust. Ik ben erdoor gegroeid, maak andere keuzes en luister beter naar mijn lichaam en emoties. Dat moest ik leren en dat blijft ook wel een aandachtspunt. Renske is goed onderlegd, met veel kennis van zaken. Door haar eigen ervaringen kan ze goed overbrengen wat ze bedoelt en je de goede vragen stellen om je op een ander pad te brengen. Ze heeft humor en alle tijd voor je. Ik zou zeggen: als je twijfelt, ga het doen! Je bent goed zoals je bent. Op sociale media heb ik alle dieetgroepen verwijderd. Dat is ook een prima tip. Er zijn zoveel andere leuke dingen om wel te bekijken. Het heeft me rust gebracht, meer acceptatie van mezelf. Ik verdedig mezelf niet meer, maar denk nu: ‘Ik ben goed zoals ik ben’. Ik kan evengoed nog balen van mijn dikke buik of schrikken als ik in de spiegel kijk, maar het mondt niet meer uit in een streng dieet of in afwijzing van mezelf. Ik heb goede en slechte dagen. Ik word niet meer boos als iemand iets zegt over een speciaal dieet (eetregels) of als iemand vindt dat afvallen gewoon een kwestie van discipline is, je gewoon meer moet gaan bewegen etc. Ik kan beter relativeren. Ook leg ik in sommige gevallen uit aan anderen waarom ik anders tegen lijnen aan kijk. Ik heb mijn eigen waarden beter leren kennen en van daaruit maak ik nu ook andere keuzes. Ik ga op zoek naar nieuwe dingen (bijvoorbeeld het plannen van een massage). Daarvoor is nu ruimte en dat is zo fijn!”

Leonie geeft het traject ‘een dikke 8’. Na mijn vraag of ze het traject aan anderen zou aanraden, schrijft ze: “Jazeker, omdat ik weet dat velen met mij worstelen met hun gewicht en zelfbeeld. En daar ook op aangekeken worden. Zij hebben dit niet anders geleerd, omdat ze de media voor waar aannemen. Ik heb het ook aan een aantal aangeraden.”

"Professioneel, deskundig en laagdrempelig. En ook humor is aanwezig. Zeer prettige samenwerking met begrip, (h)erkenning, en nieuwe informatie en daardoor ook nieuwe inzichten."

- Anoniem (uit klanttevredenheidsonderzoek)

“Ik vind het oprecht mooi hoe goed alles is blijven hangen. Alle woorden en alle tips.”

- Lotte

Verstuur

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Yes! Vanaf nu ontvang je de nieuwsbrief in je mailbox.