Bekijk de veelgestelde vragen

Contactformulier

Contactgegevens

Maak een afspraak

Heb je vragen of ben je benieuwd naar wat ik voor je kan betekenen? Vul het contactformulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Aaltenseweg 12, 7051 CM Varsseveld
06 - 434 640 00 (ook bereikbaar op WhatsApp)
info@dietistenpraktijkrenske.nl
Werkdagen: dinsdag, woensdag, donderdag, 9.00-16.00 uur

Volg mij ook op social media:

Graag bij voorkeur contact opnemen middels het invullen van het contactformulier of door te mailen naar info@dietistenpraktijkrenske.nl. Mijn telefoon staat vaak uit, omdat ik me goed wil kunnen focussen op mijn cliënten en op overige taken die aandacht vragen. Een voicemail inspreken of een appje sturen kan natuurlijk wel. Op gezette tijden zal ik deze berichten beluisteren of bekijken en hier zo spoedig mogelijk op reageren.

Plan direct je afspraak in

Verstuur

Let op: als je gebruik maakt van het contactformulier stem je automatisch in met de privacyverklaring en algemene voorwaarden.

Op vrije dagen en in vakanties wordt de email niet gelezen en volgt er niet automatisch een afwezigheidsmelding na het invullen van het contactformulier. Bij twijfel: bel of mail even.

Bedankt voor je bericht! Ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Informatie

Over je aanmelding

Je bent zonder verwijzing welkom op mijn spreekuur, via directe toegankelijkheid diëtetiek (DTD). Tijdens het consult zullen we een screening DTD doen om te bepalen of je direct in behandeling genomen kan worden, of dat je eerst voor verder onderzoek naar de huisarts verwezen wordt. 

FAQ

Ik ben afgestudeerd als diëtist en werk al sinds 2007 in dit vakgebied. In 2022 gooide ik het roer om en startte ik mijn eigen praktijk. In de praktijk kies ik voor een gewichtsneutrale benadering. Dat wil zeggen dat we niet focussen op het verminderen van het gewicht, aangezien we daar geen controle over hebben en dit niet zinvol en wenselijk is. Waar we wel op focussen is duurzame gedragsverandering.

Ik heb veel scholingen gevolgd over onder andere intuïtief eten, de psychologie van eetgedrag, ACT (Acceptance & Commitment Therapy), lichaamsbeeld coaching en haptonomie. Hiermee heb ik een stevig fundament gelegd om cliënten die een verstoorde relatie hebben met eten, hun lichaam en hun gewicht te begeleiden naar een leven waarin rust rondom eten en acceptatie van hun lichaam en gewicht centraal staan.

Ik onderscheid me ten opzichte van andere diëtisten en coaches die werken met de methode intuïtief eten, omdat de begeleiding dieper ingaat op onder andere omgaan met belemmerende overtuigingen, negatieve/kritische gedachten en omgaan met emoties. We belichten uitgebreid hoe je beter voor jezelf kunt gaan zorgen (in de breedste zin). Ook is er aandacht voor het komen tot een positiever lichaamsbeeld.

Echt contact hoort bij mijn missie. Ik verdiep me bij iedere cliënt in het totale plaatje en ga voor een goede kwaliteit van zorg. Ik vind het belangrijk om bij te dragen en écht van betekenis te zijn. Ik sta naast mijn cliënten, in plaats van erboven, en doe dat met inlevingsvermogen en humor. Het betekent dat ik soms net die stap meer zet, zonder mezelf daarbij uit het oog te verliezen.

Voor iedereen van boven de 18 jaar die wil werken aan een gezondere relatie met eten, lichaam en/of gewicht. Man of vrouw, dun of dik, of alles er tussen in, het maakt niet uit. Als je denkt dat ik voor jou iets kan betekenen, neem dan contact met me op!

Dit aanbod is niet geschikt voor mensen met ernstige klachten of trauma's. Bijvoorbeeld een leven (of een verleden) met daarin mishandeling of seksueel misbruik, wanneer je diep wegzakt in schaamte, als je op dit moment een eetstoornis zoals anorexia of boulimia hebt of als je ernstige psychische problemen hebt. Dan is er meer hulp nodig, bijvoorbeeld van een psycholoog, psychotherapeut of in een gespecialiseerd behandelcentrum. Mogelijk kan ik je dan alsnog helpen (tijdens of na je behandeling), maar dit zal dan afgestemd moeten worden met je behandelaar.

Verstuur

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Yes! Vanaf nu ontvang je de nieuwsbrief in je mailbox.