Persoonlijk aanbod op maat

Afgestemd op jouw wensen

Wil je wél graag begeleiding in ACT, intuïtief eten of lichaamsbeeld coaching, maar kun je je niet vinden in het traject Op weg naar een gezonde relatie met eten, je lichaam en jezelf? Kortom, heb je behoefte aan een persoonlijk aanbod op maat? Neem dan contact met me op via het onderstaande formulier om de mogelijkheden te bespreken.

Neem contact op

Gratis webinar

Schrijf je gratis in voor mijn webinar 'Waarom diëten om af te vallen niet werken'!

Heb jij al allerlei diëten geprobeerd om af te vallen, maar kom je telkens weer aan? Of ben je zorgprofessional en wil je op een andere manier leren kijken naar mensen met een hoge BMI, bijvoorbeeld in relatie tot gezondheid?

Schrijf je dan gratis in voor mijn webinar 'Waarom diëten om af te vallen niet werken & de invloed. van de dieetcultuur op onze mentale en lichamelijke gezondheid'. In dit webinar deel ik welke methode wél werkt om weer een goede relatie met eten, je lichaam en jezelf te krijgen.

Schrijf je in!

Online begeleiding

Mocht je nou niet in de buurt wonen, maar toch graag door mij begeleid willen worden, dan is het ook mogelijk om online begeleid te worden. Bij voorkeur vindt het eerste consult wel in mijn praktijk plaats. Mijn ervaring is dat het, voor het opbouwen van een vertrouwensband, fijner is als je elkaar een keer persoonlijk hebt ontmoet. Daarnaast is het eerste gesprek vaak erg intensief en is het daarom prettiger als het gesprek face to face plaatsvindt. Vervolgconsulten kunnen dan online plaatsvinden.

Bekijk de veelgestelde vragen

Contactformulier

Contactgegevens

Maak een afspraak

Heb je vragen of ben je benieuwd naar wat ik voor je kan betekenen? Vul het contactformulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Aaltenseweg 12, 7051 CM Varsseveld
06 - 434 640 00 (ook bereikbaar op WhatsApp)
info@dietistenpraktijkrenske.nl
Werkdagen: dinsdag, woensdag, donderdag, 9.00-16.00 uur

Volg mij ook op social media:

Graag bij voorkeur contact opnemen middels het invullen van het contactformulier of door te mailen naar info@dietistenpraktijkrenske.nl. Mijn telefoon staat vaak uit, omdat ik me goed wil kunnen focussen op mijn cliënten en op overige taken die aandacht vragen. Een voicemail inspreken of een appje sturen kan natuurlijk wel. Op gezette tijden zal ik deze berichten beluisteren of bekijken en hier zo spoedig mogelijk op reageren.

Plan direct je afspraak in

Verstuur

Let op: als je gebruik maakt van het contactformulier stem je automatisch in met de privacyverklaring en algemene voorwaarden.

Op vrije dagen en in vakanties wordt de email niet gelezen en volgt er niet automatisch een afwezigheidsmelding na het invullen van het contactformulier. Bij twijfel: bel of mail even.

Bedankt voor je bericht! Ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Verstuur

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Yes! Vanaf nu ontvang je de nieuwsbrief in je mailbox.