5 mei: Bevrijd jezelf van eetregels, restricties en zorgen om je gewicht

Beperk jij jezelf stiekem in eetregels? Volg je een dieet (bijvoorbeeld een koolhydraatarm dieet, Sonja Bakker, intermittend fasting, WW (Weight Watchers), shakes, een caloriebeperkt dieet, een vetbeperkt dieet, een schema via de diëtist of sportschool)? Leg je jezelf allerlei beperkingen op? Heb je veel zorgen over wat en hoeveel je eet? Over hoe je dit moet compenseren? Of je niet aankomt en hoe je er uit ziet?

Op 5 mei vieren we de vrijheid. Leven in vrijheid, in vrede, zonder onderdrukking. Maar als je nou eens kijkt naar jouw relatie met eten, je lichaam en jezelf. Leef je dan in eetvrijheid en zelfacceptatie?

Diëtistenpraktijk Renske - Eetregels

Wil je voorgoed afrekenen met de onrust, frustratie, schuldgevoelens, schaamte, eetbuien, emotie-eten, stress, verdriet rondom eten, je lichaam en je gewicht?

Zodat jij ook vrijheid, meer rust en ontspanning kunt ervaren? Rondom eten en lichaamsacceptatie? En meer kunt genieten van eten en drinken, zónder schuldgevoel en schaamte?

Vraag dan mijn gratis webinar “Waarom diëten om af te vallen niet helpen & de invloed van de dieetcultuur op onze mentale en lichamelijke gezondheid” aan.

En/of maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek van een half uur, om te kijken of het traject “Op weg naar een gezonde relatie met eten, je lichaam en jezelf” bij jou past.

Verstuur

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Yes! Vanaf nu ontvang je de nieuwsbrief in je mailbox.