Te gast in de Anti-Dieet podcast: Het belang van zelfzorg en dichtbij jezelf blijven

Vanaf vandaag staat de Anti-dieet podcast van Diana van Dijken online, waarin ze me interviewt over mijn burn-out, het belang van zelfzorg en dichtbij jezelf blijven. Ook bespreken we de switch die ik heb gemaakt van een gewichtscentrale diëtist in een thuiszorgorganisatie naar een gewichtsneutrale diëtist met een eigen diëtistenpraktijk aan huis.

Klik hier om de aflevering van de Anti-dieet podcast te beluisteren!

Ik heb net de aflevering beluisterd en ik ben superblij met het resultaat. Het is een erg persoonlijke kijk in mijn leven en het geeft de struggles die ik heb doorstaan goed weer. Ook voel ik me ontzettend trots. Ik heb diepe dalen gekend, maar ben erg blij met wat ik heb bereikt en waar ik nu sta.

Diëtistenpraktijk Renske - Te gast in de Anti-Dieet podcast - Het belang van zelfzorg en dichtbij jezelf blijven

Iedereen die mij heeft gesteund de afgelopen jaren wil ik hierbij nogmaals heel erg bedanken, jullie zijn goud waard!

En voor eenieder die zich herkent in mijn verhaal: sterkte en houd moed! Luister naar je hart en naar de signalen van je lichaam. Doe wat voor jou goed voelt en laat je niet leiden door wat ‘moet’ of ‘hoort’ of wat jij denkt dat een ander vindt dat je moet doen. Geloof in jezelf en wees trots op jezelf! Het komt goed.

Liefs Renske 

Verstuur

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Yes! Vanaf nu ontvang je de nieuwsbrief in je mailbox.