Sparringsessies

Voor professionals

Vanaf de start van mijn praktijk heb ik een hele ondernemersreis afgelegd en verschillende ingrijpende keuzes gemaakt. Mijn praktijk heeft een behoorlijke transformatie ondergaan. Van een redelijk 'standaard' diëtistenpraktijk met een aantal specialisaties op het gebied van ondervoeding, oncologie, kwetsbare ouderen, COPD, DM2, CVRM en intuïtief eten. Naar een praktijk gespecialiseerd in de psychologie van eetgedrag, intuïtief eten, ACT en lichaamsbeeld coaching. Daarnaast zie ik ook cliënten met DM2 en CVRM. De overige doelgroepen heb ik afgestoten.

Ik werk volledig gewichtsneutraal en biedt, naast losse consulten, ook het traject "Op weg naar een gezonde relatie met eten, je lichaam en jezelf" aan. Mocht je, als diëtist, gewichtsconsulent, leefstijlcoach of andere zorgverlener/coach, nou ook het roer om willen gooien en gewichtsneutraal willen gaan werken, en wel een sparringpartner kunnen gebruiken, dan heb ik een nieuw aanbod voor je: sparringsessies voor professionals! 

Gratis webinar

Schrijf je gratis in voor mijn webinar 'Waarom diëten om af te vallen niet werken'!

Heb jij al allerlei diëten geprobeerd om af te vallen, maar kom je telkens weer aan? Of ben je zorgprofessional en wil je op een andere manier leren kijken naar mensen met een hoge BMI, bijvoorbeeld in relatie tot gezondheid?

Schrijf je dan gratis in voor mijn webinar 'Waarom diëten om af te vallen niet werken & de invloed. van de dieetcultuur op onze mentale en lichamelijke gezondheid'. In dit webinar deel ik welke methode wél werkt om weer een goede relatie met eten, je lichaam en jezelf te krijgen.

Schrijf je in!

Waar ik eerder keuzes maakte op basis van de verwachtingen van anderen, maak ik nu keuzes waar ik zelf achter sta en blij van wordt. Dit vraagt om lef en is in eerste instantie wellicht risicovoller, maar ik ben ervan overtuigd dat het zich op de langere termijn uitbetaalt als je doet waar je hart sneller van gaat kloppen. Dat geeft je energie en straal je uit naar cliënten en verwijzers. Op de korte termijn heeft het me in ieder geval al veel meer werkplezier opgeleverd en veel minder stress!

Als pionier (of zoals een lief familielid in een Sinterklaasgedicht schreef: 'visionair') kom je de nodige hobbels tegen. Zoals onbegrip bij artsen, cliënten en in de persoonlijke kring. Maar ook hobbels op financieel gebied en hersenkrakers over het inrichten van je praktijk, je werkwijze etc.

Vanuit mijn jarenlange ervaring als diëtist, als ondernemer en als ervaringsdeskundige denk ik dat ik een waardevolle sparringpartner kan zijn.

Relevante scholingen

2010 Spiegeltje, spiegeltje aan de wand - preventie, signaleren en
vroegtijdige hulp bij eetstoornissen

2010 Motivational interviewing voor diëtisten

2020 Cognitieve gedragstherapie voor diëtisten (Psydi)

2022 Masterclasses intuïtief eten (Centrum voor intuïtief eten)

2022 Intuïtief eten verdiepingsdag (Centrum voor intuïtief eten)

2022 Psychologie van eetgedrag - opleidingsdag (voedingspsycholoog Diana van Dijken)

2022 Body Image Intensive (Saskia Koopman - Blij Dieetvrij)

2022 Acceptance and Commitment Therapy (ACT en Leefstijl)

Januari/februari 2023 Basisfenomeen haptonomie voor diëtisten (Mieke Daenen)

Februari 2023: Psychologie van eetgedrag - praktijkdag (voedingspsycholoog Diana van Dijken)

Februari 2023 Masterclass intuïtief eten en ACT (Centrum voor intuïtief eten)

Masterclass 'De invloed van de overgang op je relatie met eten en jezelf'

2012 Post HBO studiedag Diabetes voor diëtisten

2022 Post HBO Voeding en diabetes

2014 Post HBO CVRM in de eerste lijn

Je mailt me je plannen voor je praktijk en de vragen die je met me wilt bespreken van tevoren. Ik lees me een half uur in. Vervolgens plannen we 2x1 uur coaching (of 1x1 uur en 2x1/2 uur) in. Dit kan bij mij op de praktijk en ook online. Hiervoor betaal je € 250 ex. BTW. 

Mocht je interesse hebben, stuur me dan een bericht via het contactformulier.
Wees welkom!

WERKWIJZE

Bekijk de veelgestelde vragen

Contactformulier

Contactgegevens

Maak een afspraak

Heb je vragen of ben je benieuwd naar wat ik voor je kan betekenen? Vul het contactformulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Aaltenseweg 12, 7051 CM Varsseveld
06 - 434 640 00 (ook bereikbaar op WhatsApp)
info@dietistenpraktijkrenske.nl
Werkdagen: dinsdag, woensdag, donderdag, 9.00-16.00 uur

Volg mij ook op social media:

Graag bij voorkeur contact opnemen middels het invullen van het contactformulier of door te mailen naar info@dietistenpraktijkrenske.nl. Mijn telefoon staat vaak uit, omdat ik me goed wil kunnen focussen op mijn cliënten en op overige taken die aandacht vragen. Een voicemail inspreken of een appje sturen kan natuurlijk wel. Op gezette tijden zal ik deze berichten beluisteren of bekijken en hier zo spoedig mogelijk op reageren.

Plan direct je afspraak in

Verstuur

Let op: als je gebruik maakt van het contactformulier stem je automatisch in met de privacyverklaring en algemene voorwaarden.

Op vrije dagen en in vakanties wordt de email niet gelezen en volgt er niet automatisch een afwezigheidsmelding na het invullen van het contactformulier. Bij twijfel: bel of mail even.

Bedankt voor je bericht! Ik neem zo snel mogelijk contact met je op.