Verstuur

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Yes! Vanaf nu ontvang je de nieuwsbrief in je mailbox.

Met de juiste voeding

Kun je alles uit je leven halen

Mijn naam is Renske, ik ben gewichtsneutrale diëtist & intuïtief eten, ACT- en lichaamsbeeld coach en ik help je graag om een gezonde en goede relatie met voeding op te bouwen én te houden. Of je nou ouder wordt en kwakkelt met je gezondheid, kampt met een ziektebeeld zoals COPD, diabetes type 2 of kanker, of wanneer je merkt dat geen enkel dieet voor je werkt en je niet meer weet hoe een gezond eetpatroon eruit ziet. Het is mijn missie om je te laten ervaren dat goede voeding leuk en makkelijk kan zijn, en prima in je leven past, hoe dat er ook uit ziet. Ik werk volgens de principes van Health At Every Size (HAES).

Aanbod

Veelgestelde vragen

Meer over mij

De doelgroepen die ik behandel

Mijn specialisaties

Als diëtist vind ik het belangrijk om gespecialiseerd te zijn in bepaalde doelgroepen. Ik wil echt van betekenis kunnen zijn voor mijn cliënten, en ik ben van mening dat ik dat alleen kan als ik keuzes maak voor specifieke vakgebieden. Lees meer over de verschillende doelgroepen waar ik me in de praktijk op richt (en de doelgroepen waar ik me juist níet mee bezig houd). Twijfel je of ik je kan helpen, laat het me dan gerust weten. Ik denk graag met je mee! 

Lees meer

Over Renske

De Diëtist achter de praktijk

Ik kan me voorstellen dat je benieuwd bent naar de persoon achter Diëtistenpraktijk Renske. Dat ben ik, Renske dus! Al sinds 2007 ben ik diëtist en ik help je graag om een gezonde en goede relatie met voeding op te bouwen én te houden, of je nu kampt met een ziektebeeld of met een verstoorde relatie met voeding. Diëtistenpraktijk Renske is dé plek waar ik mijn werk kan indelen op een manier die ik belangrijk vind, en waar ik echt van betekenis kan zijn. Daar word ik gelukkig van!

Lees meer

...van mij als diëtist!

Een dag uit het leven...

(opgenomen op 10 november 2022)

Verstuur

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Yes! Vanaf nu ontvang je de nieuwsbrief in je mailbox.

Contactgegevens

Maak een afspraak

Heb je vragen of ben je benieuwd naar wat ik voor je kan betekenen? Vul het contactformulier in, bel of stuur een e-mail, en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Aaltenseweg 12, 7051 CM Varsseveld
06 - 434 640 00 (ook bereikbaar op WhatsApp)
info@dietistenpraktijkrenske.nl
Werkdagen: dinsdag t/m vrijdag, 9.00-12.00 en 13.00-16.00 uur

Bekijk mijn werkgebied

Bekijk de veelgestelde vragen

Bekijk mijn werkgebied

Contactformulier

Volg mij ook op social media:

Let op: Diëtistenpraktijk Renske richt zich op volwassenen en ouderen. Kinderen verwijs ik graag door naar een kinderdiëtist. Overige doelgroepen die ik graag doorverwijs naar een (gespecialiseerde) collega-diëtist zijn mensen met een allergie of intolerantie, mensen met het prikkelbare darmsyndroom die het FODMAP-beperkte dieet willen volgen of mensen die zich willen focussen op natuurvoeding, orthomoleculaire voeding of sportvoeding.

Deze mensen verwijs ik graag door: via deze link vind je een PDF met contactgegevens van gespecialiseerde collega-diëtisten uit de regio. 

Verstuur

Let op: als je gebruik maakt van het contactformulier stem je automatisch in met de privacyverklaring en algemene voorwaarden.

Op vrije dagen en in vakanties wordt de email niet gelezen en volgt er niet automatisch een afwezigheidsmelding na het invullen van het contactformulier. Bij twijfel: bel of mail even.

Bedankt voor je bericht! Ik neem zo snel mogelijk contact met je op.