Verstuur

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Yes! Vanaf nu ontvang je de nieuwsbrief in je mailbox.

Met de juiste voeding

Kun je alles uit je leven halen

Mijn naam is Renske, ik ben gewichtsneutrale diëtist & intuïtief eten, ACT- en lichaamsbeeld coach en ik help je graag om een gezonde en goede relatie met voeding op te bouwen én te houden. Of je nou kampt met een ziektebeeld zoals hoge bloeddruk, verhoogd cholesterolgehalte, hart- en vaatziekten of diabetes type 2, of wanneer je merkt dat geen enkel dieet voor je werkt en je niet meer weet hoe een gezond eetpatroon eruit ziet. Het is mijn missie om je te laten ervaren dat goede voeding leuk en makkelijk kan zijn, en prima in je leven past, hoe dat er ook uit ziet. Ik werk volgens de principes van Health At Every Size (HAES).

Aanbod

Veelgestelde vragen

Meer over mij

Gratis webinar

Schrijf je gratis in voor mijn webinar 'Waarom diëten om af te vallen niet werken'!

Heb jij al allerlei diëten geprobeerd om af te vallen, maar kom je telkens weer aan? Of ben je zorgprofessional en wil je op een andere manier leren kijken naar mensen met een hoge BMI, bijvoorbeeld in relatie tot gezondheid?

Schrijf je dan gratis in voor mijn webinar 'Waarom diëten om af te vallen niet werken & de invloed. van de dieetcultuur op onze mentale en lichamelijke gezondheid'. In dit webinar deel ik welke methode wél werkt om weer een goede relatie met eten, je lichaam en jezelf te krijgen.

Schrijf je in!

De doelgroepen die ik behandel

Mijn specialisaties

Als diëtist vind ik het belangrijk om gespecialiseerd te zijn in bepaalde doelgroepen. Ik wil echt van betekenis kunnen zijn voor mijn cliënten, en ik ben van mening dat ik dat alleen kan als ik keuzes maak voor specifieke vakgebieden. Lees meer over de verschillende doelgroepen waar ik me in de praktijk op richt (en de doelgroepen waar ik me juist níet mee bezig houd). Twijfel je of ik je kan helpen, laat het me dan gerust weten. Ik denk graag met je mee! 

Lees meer

Over Renske

De Diëtist achter de praktijk

Ik kan me voorstellen dat je benieuwd bent naar de persoon achter Diëtistenpraktijk Renske. Dat ben ik, Renske dus! Al sinds 2007 ben ik diëtist en ik help je graag om een gezonde en goede relatie met voeding op te bouwen én te houden, of je nu kampt met een ziektebeeld of met een verstoorde relatie met voeding. Diëtistenpraktijk Renske is dé plek waar ik mijn werk kan indelen op een manier die ik belangrijk vind, en waar ik echt van betekenis kan zijn. Daar word ik gelukkig van!

Lees meer

Verstuur

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Yes! Vanaf nu ontvang je de nieuwsbrief in je mailbox.

Contactgegevens

Maak een afspraak

Heb je vragen of ben je benieuwd naar wat ik voor je kan betekenen? Vul het contactformulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Aaltenseweg 12, 7051 CM Varsseveld
06 - 434 640 00 (ook bereikbaar op WhatsApp)
info@dietistenpraktijkrenske.nl
Werkdagen: dinsdag, woensdag, donderdag, 9.00-16.00 uur

Bekijk de veelgestelde vragen

Contactformulier

Volg mij ook op social media:

Graag bij voorkeur contact opnemen middels het invullen van het contactformulier of door te mailen naar info@dietistenpraktijkrenske.nl. Mijn telefoon staat vaak uit, omdat ik me goed wil kunnen focussen op mijn cliënten en op overige taken die aandacht vragen. Een voicemail inspreken of een appje sturen kan natuurlijk wel. Op gezette tijden zal ik deze berichten beluisteren of bekijken en hier zo spoedig mogelijk op reageren.

Verstuur

Let op: als je gebruik maakt van het contactformulier stem je automatisch in met de privacyverklaring en algemene voorwaarden.

Op vrije dagen en in vakanties wordt de email niet gelezen en volgt er niet automatisch een afwezigheidsmelding na het invullen van het contactformulier. Bij twijfel: bel of mail even.

Bedankt voor je bericht! Ik neem zo snel mogelijk contact met je op.