Wat moet ik nou zelf betalen en wat is de vergoeding voor het traject?

Vragen die mij veel gesteld worden de laatste tijd: ‘Wat moet ik nou zelf betalen en wat is nou de vergoeding voor het traject? Je kunt toch een deel van het traject Op weg naar een gezonde relatie met eten, je lichaam en jezelf vergoed krijgen?’ Klopt! Lees hieronder verder voor meer informatie.

Als diëtist heb ik contracten met zorgverzekeraars. Dit betekent dat cliënten aanspraak kunnen maken op vergoeding vanuit de basis- en eventueel aanvullende verzekering. Dit maakt dat (bijna) niemand de ‘volle mep’ zelf hoeft te betalen aan het traject Op weg naar een gezonde relatie met eten, je lichaam en jezelf.

WAT IS DE EIGEN BIJDRAGE EN WAT IS DE VERGOEDING VOOR HET TRAJECT?

Wil je weten wat jouw eigen bijdrage zal zijn, als je je het traject bij me afneemt, check dan het stroomschema. Scroll je door naar beneden, dan kom je het stroomschema vanzelf tegen. Ik heb de meest voorkomende verzekeringen opgenomen. Mocht je een andere verzekering hebben, bel/mail/app me dan even om te vragen wat jouw eigen bijdrage wordt. Reken op een eigen bijdrage tussen €0 en €550. Je kunt in 2 of 3 termijnen betalen (dan betaal je wel €15 of €30 administratiekosten).

Er is nog één aandachtspunt: houd rekening met het verplicht eigen risico. Wanneer je dit nog niet (helemaal) verbruikt hebt, zul je voor de 3 uur uit het basispakket het eigen risico zelf moeten betalen (tot max. €225). Dit gaat via je zorgverzekering.

Hopelijk is een en ander hiermee duidelijker geworden. Zo niet, neem dan gerust contact op, dan denk ik even met je mee.

Fijne dag!

Liefs Renske

Wat is de vergoeding voor het traject Op weg naar een gezonde relatie met eten, je lichaam en jezelf

TERUG NAAR ALLE BERICHTEN

HOMEPAGE – PRAKTIJK RENSKE

GERELATEERDE ARTIKELEN