Try-out Kennismaking met Intuïtief Eten en Body Positivity zit erop!

De laatste groepsbijeenkomsten van de Try-out Kennismaking met Intuïtief Eten en Body Positivity zitten er op. Ik kijk met heel veel dankbaarheid, liefde en trots terug op deze zes waardevolle bijeenkomsten (twee groepen die elk drie bijeenkomsten hebben bijgewoond)! Wat hebben we veel gedeeld met elkaar en hoe bijzonder is het om te zien dat er in zo’n korte tijd zo’n bijzondere band kan ontstaan tussen verschillende mensen.

Ik ga jullie allemaal nog zien tijdens het afsluitend individuele consult en daarna zal ik ook nog een aantal deelnemers individueel of in groepsverband vervolgen. En dat vind ik heel fijn, want ik ben stiekem van iedereen een beetje gaan houden en kan jullie nog niet helemaal loslaten, dames en heer!

Dank, dank, dank voor jullie vertrouwen en openheid!

Lees onder het filmpje wat de deelnemers zélf te zeggen hadden over de bijeenkomsten.

REACTIES VAN DE DEELNEMERS:

Dagmar: “Heel erg bedankt voor alles Renske, voor de herkenning, je enthousiasme, je luisterend oor, je mooie cursus, en gewoon voor wie je bent! Een fijn weekend! ❤️”

Martin: “Bedankt Renske voor je enthousiasme en de inspirerende avonden 😊🙏

Natasja: “Wat mooi/ lief Renske 🥰

Anita: “Het was echt super waardevol! De herkenning van eigenlijk alles met elkaar, het delen ervan is zo fijn! 🙏🏻 Ik hoop ook op een vervolg! Dankjewel Renske! Voor je enthousiasme, begrip en je kennis! 🔥”

Lotte: “Wauw wat een lieve mooie woorden! Ik vond/vind het oprecht mooi hoe goed alles is blijven hangen. Alle woorden.. alle tips enz! ❤️ Fijn weekend!! 🥳”

TERUG NAAR ALLE BERICHTEN

HOMEPAGE – PRAKTIJK RENSKE

GERELATEERDE ARTIKELEN