Ervaringen

Wat anderen zeggen over praktijk Renske

"Professioneel, deskundig en laagdrempelig. En ook humor is aanwezig. Zeer prettige samenwerking met begrip, (h)erkenning, en nieuwe informatie en daardoor ook nieuwe inzichten."

- Anoniem (uit klanttevredenheidsonderzoek)

"Super waardevol"

Anita

“Het Intuïtief Eten en Body Positivity-traject was echt super waardevol! De herkenning van eigenlijk alles, het delen ervan is zo fijn! Ik hoop op een vervolg! Dankjewel Renske! Voor je enthousiasme, begrip en kennis!”

"Het voelt vertrouwd bij Renske"

Natasja (48 jaar)

“Mijn ervaring met Intuïtief Eten en Body Positivity hebben bijgedragen aan een positieve gedachte over hoe ik over mijn lijf denk. Door gerichte vragen van Renske en de gesprekken in de groep ben ik gaan beseffen dat ik een mooi lichaam heb en dat ik nu goed in mijn vel zit. Begrip en herkenning in de groep speelde hierbij een grote rol! De terugkoppeling in het persoonlijk nagesprek heeft mij ook erg geholpen om nu zelfverzekerd op een terrasje te kunnen genieten. Renske, dank je wel, ik ben heel blij met jou! Het voelt zo vertrouwd bij je en dat is wat we zoeken, om ons verhaal te vertellen, voor begrip, een luisterend oor, advies etc. Je bent wie je bent, dat straal je uit en geef je door aan ons als we er zijn.” Natasja geeft het traject ‘Intuïtief Eten en Body Positivity’ een 10.

9,1

Totale gemiddelde beoordeling:

9,1

Gemiddelde beoordeling bij de vraag: "ZOU U UW DIËTIST BIJ MENSEN MET DEZELFDE GEZONDHEIDSKLACHTEN AANBEVELEN?

"Het intuïtief eten heeft me ver gebracht, geeft me rust. Ik ben klaar met diëten en heb mijn lichaam geaccepteerd."

- Corrie (62 jaar)

"Ik vond bij Renske waar ik al jaren naar zocht"

Dagmar (37 jaar)

“Ik heb bij Renske de Try-out Intuïtief Eten en Body Positivity gevolgd. Ze doet het erg leuk, ze weet waar ze over praat, is duidelijk, behulpzaam en altijd een luisterend oor, maar je kunt ook met haar lachen. Ze straalt enthousiasme en rust uit, het fijn om bij haar te zijn! Eindelijk, na al die jaren, heb ik iets gevonden wat me hoop, vertrouwen en herkenning geeft. Ik hoef niet meer te vechten, maar kan juist dingen gaan loslaten. Ik krijg rust in m’n hoofd, iets wat ik niet meer gedacht had. Cursussen volgen, stoppen met medicatie, weer sporten, naar de sportschool… Maar weet je Renske, ik voel me gewoon goed en fijn!  Ik ben dankbaar dat ik deze kans bij jou heb gekregen. Van één avond en een intake heb ik bij jou al zoveel geleerd… Niet te geloven. Ik bedenk me net zelfs dat ik van de week nog niet eens een snoepje heb gepakt. Ik heb ‘t niet nodig gehad en heb er en zelfs geen zin in! Euh, wat zeg ik nu, geen zin in snoep…? Ja, ik geloof dat het echt zo is. Ik eet nu al bewuster. Waar ik eerder bijvoorbeeld om 16:00 meerdere snoepjes of koekjes nam, dit snel opat, en vervolgens weer trek had, pak ik nu een boterham, en dan is het goed! 

Lieve Renske, nu al dankjewel voor je hulp. Voor het meedenken bij de intake, je enthousiasme, en gewoon het zijn wie je bent. Dingen waar ik helemaal nooit bij stil stond moet ik nu opeens over nadenken, want wie ben ik nu eigenlijk? Waar ik met de intake met wel 10 doelen naar je toe kwam, moest ik ze van jou allemaal wissen, en wat voelt dat goed nu. Ook heb ik bepaalde groepen op sociale media verwijderd. En dan nog jouw vraag: wat vind ik belangrijk? Ik had geen idee. Ik krijg weer hoop, en al blijft het spannend om te vertrouwen dat dit ook zo kan blijven. Ik heb er echt geen woorden voor. Ik was jaren op zoek naar de goede hulp, voerde een eenzame strijd met mezelf, mijn gewicht en m’n voeding… En wat ik al die jaren zocht, lukt jou al in twee keer.

Nou, het is een heel verhaal geworden. Maar waar het eigenlijk op neer komt: BEDANKT LIEVE RENSKE! Heel erg bedankt voor alles: voor de herkenning, je enthousiasme, je luisterend oor, je mooie cursus, en gewoon voor wie je bent!”

“Ik vind het oprecht mooi hoe goed alles is blijven hangen. Alle woorden en alle tips.”

- Lotte

"Ik gun iedereen (een) Renske!"

Dianne

Dianne volgde de try-out Intuïtief Eten en Body Positivity: “Na een paar drukke en enerverende weken met een intake, drie groepssessies en het wekelijkse huiswerk stond nog het individueel vervolgconsult op de planning. Ik keek er al even naar uit, want ondanks dat de try-out 'maar' een paar weken duurde, waren er bij mij al flink wat inzichten gekomen. Ik voel me compleet op mijn gemak bij Renske. Ik hoefde er dan ook niet lang over na te denken of ik hier nog verder mee wilde gaan: zeker weten, op naar een leven vol zelfzorg, zelfacceptatie én een fijne relatie met eten en mezelf. Ik gun dit mezelf en eigenlijk gun ik iedereen (een) Renske! Ik heb deze try-out als heel waardevol ervaren en ik kan dit iedereen aanraden! Renske is heel enthousiast, ze biedt een luisterend oor en neemt tijd voor je, echt een traject met een lach en een traan. Daarnaast zorgt Renske ervoor dat iedereen aan het woord komt, gaat ze dieper in op bepaalde punten en vraagt ze verder door. Ik heb veel bijgeleerd en ik ben weer helemaal gemotiveerd me hier verder in te ontwikkelen.” Dianne geeft het traject een 8.

Verstuur

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Yes! Vanaf nu ontvang je de nieuwsbrief in je mailbox.