Waardevolle samenwerkingen voor Diëtistenpraktijk Renske

De afgelopen tijd heb ik veel nuttige en waardevolle afspraken gehad. Hierbij een korte update over alle samenwerkingen!

COLLEGA-DIËTISTEN

Een van de afspraken was met diëtisten Sindy Davidse en Lieke van Soest, beiden ook werkzaam als zelfstandige in Varsseveld en Westendorp. Wij gaan onze krachten bundelen in onder andere gesprekken/acquisitie richting de huisartsen en specialisten. We hebben allemaal plannen en het is heel fijn dat we dit samen kunnen doen!

Diëtistenpraktijk Renske - Samenwerkingen

BUURTZORG VARSSEVELD-SINDEREN

Vorige week dinsdag zijn Lieke, Cora de Boer (Nutricia) en ik bij team Buurtzorg Varsseveld-Sinderen geweest. Van tevoren konden ze een e-learning volgen over ondervoeding en tijdens de bijeenkomst hebben we besproken hoe er nu gescreend wordt op ondervoeding, hoe de samenwerking met de diëtist nu verloopt en wat verbeterpunten zijn.

De inzet van de SNAQ65+ is besproken en er zijn afspraken gemaakt om de screening op ondervoeding en de samenwerking verder te optimaliseren. Er is ook een vervolgafspraak gemaakt om te evalueren.

Ontzettend leuk om dit zo lokaal op te pakken! Dank voor ieders bijdrage en op een mooi vervolg!

Samenwerking Diëtistenpraktijk Renske & Buurtzorg Varsseveld-Sinderen

BUSINESSCOACH MARISKA DE BOER

En tot slot heb ik vorige week het afsluitende gesprek met mijn business coach Mariska Boer van Geldwijs Ondernemen gehad. Ze kwam helemaal uit Ommen naar Varsseveld om mijn praktijk te bekijken en bracht een leuk cadeau met een mooie kaart mee. Superlief!

Mariska heeft mij geholpen mijn praktijk een flinke boost te geven door social media in te zetten en de try-out Kennismaking met Intuïtief Eten en Body Positivity op te zetten. Beide acties waren een groot succes en hebben mij veel verder gebracht. Ik heb veel input waar ik nu verder op kan borduren. Mariska, heel erg bedankt daarvoor!

HOMEPAGE – DIËTISTENPRAKTIJK RENSKE

HOMEPAGE – PRAKTIJK RENSKE

GERELATEERDE ARTIKELEN