Nieuw aanbod in de maak: creëer een gezonde relatie met eten en jezelf

Er komt binnen Diëtistenpraktijk Renske een nieuw aanbod met betrekking tot het creëren van een gezonde relatie met eten en jezelf! Vrijdag 24-2 heb ik de mentorshipdag gehad bij Diana van Dijken. Op deze dag hebben we flink zitten brainstormen over mijn wensen ten aanzien van mijn aanbod in mijn praktijk.

Het is allemaal nog niet definitief en ik kan er daarom nog niet veel over vertellen. Maar één ding is zeker: het zal een intensief traject worden waarin de psychologie van eetgedrag uitgebreid behandeld gaat worden.

Het streven is om een en ander 1 mei, wanneer mijn praktijk 1 jaar bestaat, klaar te hebben. Een mooie mijlpaal voor een prachtig programma, gericht op duurzame gedragsverandering en meer rust in je leven!

INHOUD: CREËER EEN GEZONDE RELATIE MET ETEN EN JEZELF

In het nieuwe, individuele traject zullen onder andere de volgende onderwerpen aan bod komen: overeetmomenten en eetbuien, omgaan met emoties, balans (zoals inspanning vs. ontspanning), luisteren naar je lichaam en zelfacceptatie. Allemaal om een gezonde relatie met eten én met jezelf te creëeren.

Optioneel kunnen er ook groepsbijeenkomsten worden bijgewoond, waarbij bepaalde thema’s besproken worden en er ruimte is voor het delen van ervaringen. Dit werd in de Try-out Kennismaking met Intuïtief Eten en Body Positivity als heel zinvol en waardevol ervaren.

Hou mijn website en social media kanalen in de gaten of schrijf je via mijn homepage in voor de nieuwsbrief. Dan ben je altijd op de hoogte van het laatste nieuws.

Fijne avond!

TERUG NAAR ALLE BERICHTEN

HOMEPAGE – PRAKTIJK RENSKE

GERELATEERDE ARTIKELEN