Me-time bij Kasteel Slangenburg | Hoe vaak plan jij tijd voor jezelf in?

Afgelopen week ben ik twee nachten wezen logeren bij gasthuis Kasteel Slangenburg in Doetinchem. Dit heb ik twee jaar geleden ook gedaan, toen ik middenin mijn burn-out zat en geen prikkels kon verdragen. Het is me toen erg goed bevallen.

Het afgelopen half jaar zijn voor mij erg druk geweest met scholingen, het ontwikkelen van nieuw aanbod en verdere plannen maken voor mijn praktijk. Ik merkte dat ik vermoeider werd en dat ik toe was aan onthaasten en tijd voor mezelf. Dus heb ik weer twee nachten kasteel geboekt.

Ik ben heerlijk in de watten gelegd. Alle (heerlijke) maaltijden werden verzorgd en we aten met alle gasten en de gastvrouw en/of managers van Kasteel Slangenburg samen. Er ontstonden mooie gesprekken en het was gezellig. Daarnaast heb ik een meditatie bijgewoond, lekker gelezen, geschreven en gewandeld.

Ik ben zeker van plan vaker dit soort uitstapjes alleen te maken. Maar ik moet ook eerlijk zeggen dat het erg fijn is om Rob, Bram en Evi weer te kunnen knuffelen 😄.

Hoe zou jij dit vinden? Tijd voor jezelf inplannen, even de boel de boel laten en je zorgtaken voor even uit handen geven aan je partner?

Me-time bij Kasteel Slangenburg | Diëtistenpraktijk Renske

TERUG NAAR ALLE BERICHTEN

HOMEPAGE – PRAKTIJK RENSKE

GERELATEERDE ARTIKELEN