Laatste plek Kennismaking met Intuïtief Eten en Body Positivity ingevuld!

YES! Op deze Tweede Kerstdag is de laatste plek voor de try-out Kennismaking met Intuïtief Eten en Body Positivity ook ingevuld!

Er gaan in totaal 12 deelnemers starten met het traject: 7 deelnemers op maandagavond en 5 deelnemers op vrijdagmiddag. De intakes staan allemaal ingepland in de eerste 2 weken van januari en de vervolgconsulten worden in februari gepland.

In de eerste week van januari ga ik de presentaties afmaken en de laatste dingen regelen. Het belooft een prachtig programma te worden met veel kennisoverdracht, het uitwisselen van ervaringen en het doen van oefeningen.

Het zal een intensieve periode worden in januari en februari, maar ik heb er ontzettend veel zin in en voel aan alles dat dit erg waardevol gaat worden voor de deelnemers en voor mijzelf 🙂.

Na deze try-out ga ik, met de input van de deelnemers en met mijn eigen ervaring, het programma evalueren en zo nodig aanpassen.

Ook zal ik een en ander met mijn mentor voedingspsycholoog Diana van Dijken, waarmee ik 24 februari een mentorshipdag gepland heb staan, bespreken. Mogelijk komt er een aanvullend programma of wordt het programma uitgebreid. Alles is nog mogelijk!

Er zal sowieso een vervolg komen. Mocht je hiervoor interesse hebben, stuur me dan alvast een berichtje. Dan zet ik je op de wachtlijst en hou ik je op de hoogte.

Ik wens iedereen nog een hele fijne tweede kerstdag, een gezellige jaarwisseling en een heel mooi, gezond, ontspannen en waardevol 2023 toe!

Liefs, Renske

TERUG NAAR ALLE BERICHTEN

HOMEPAGE – PRAKTIJK RENSKE

GERELATEERDE ARTIKELEN