Intuïtief Eten en Body Positivity – De meerwaarde van groepsbijeenkomsten

Onderstaande berichten komen uit een groepsapp van deelnemers van de Try-out Kennismaking met Intuïtief Eten en Body Positivity. Het geeft weer welke grote stappen er worden gezet en wat de meerwaarde is van groepsbijeenkomsten.

Er ontstaat zo’n waardevolle band tussen de deelnemers. Ik heb al van meerderen gehoord dat ze het jammer vinden dat deze week alweer de laatste groepsbijeenkomst gepland staat.

Dit geeft mij zoveel positieve energie en bevestiging dat het programma op deze manier werkt. Er zal nog een en ander worden bijgeschaafd (onder meer langere bijeenkomsten, aangezien blijkt dat 1,5 uur echt veel te kort is 😉) en ik ben stiekem ook al aan het nadenken over een verdieping, terugkombijeenkomsten etc.

Wordt vervolgd! 🙂

*Hoi allemaal…ook ik heb mijn zaterdag-huiswerk gedaan😊. En wat was ik op dreef….voelde me er goed bij!!! Fijne avond! (foto van meerdere vuilniszakken op straat met daarin strak zittende kleren/kleren waarin ze zich niet lekker voelde)

*Lekker bezig 💪👍

*Oooh wat knap van jou! Ik heb vanmorgen een reepje Milka choco biscuit genomen (opdracht: koop een voor jou verboden voedingsmiddel en kies een geschikt moment om hier heel bewust van te gaan eten en merk op wat je ervaart) en waar ik hem normaal verder op zal eten heb ik er nu helemaal vrede mee😱✅👌❤️

*Wat knap van je! Kanjer👍❤️

*En de zak Doritos ook gelijk meegenomen. Die zit nog dicht en heb het gevoel dat ie er vanavond ook niet aangaat🤣 hoe is het mogelijk?

*🤣🤣 Zo zie je maar weer hoe ‘t zo kan veranderen😊. Lekker bezig!

*Diëtistenpraktijk Renske: Wauw, dames, wat een grote stappen zetten jullie! Fantastisch! Ga zo door 💪🏻👊🏻😃

TERUG NAAR ALLE BERICHTEN

HOMEPAGE – PRAKTIJK RENSKE

GERELATEERDE ARTIKELEN