Hoe ontspan jij? En waar haal jij je energie uit?

Hoe ontspan jij? Ik vind ontspannen vaak best lastig. Mijn hoofd staat altijd ‘aan’ en ik bruis van de ideeën. Ook ben ik enthousiast en impulsief, wat maakt dat het niet altijd goed lukt om rust te vinden. Er zijn gelukkig wel momenten waarop dit wel lukt. Dat is meestal wanneer ik buiten in de natuur ben, of als ik luister naar mooie muziek, zing, dans en uit mijn dak ga. Ook vind ik het heerlijk om te ouwehoeren en naar mooie verhalen te luisteren (en deze te vertellen ;)).

CRYSTAL DREAM PLAYS U2

Rob en ik zijn laatst bij een wandelconcert van Crystal Dream plays U2 bij kasteel Slangenburg geweest. Daar kwam alles samen: prachtige muziek, mooie verhalen, ouwehoeren, gezelligheid, leuke mensen en wandelen in de prachtige natuur van landgoed Slangenburg. Daarbij blijft het kasteel met het koetshuis, waar achteraf het concert plaatsvond, natuurlijk een fantastische plek. En het was ook heerlijk om eens weer wat quality time met mijn ‘husband’ door te brengen. Dat schiet er toch vaak bij in, als je kleine kinderen hebt. Tenminste, bij ons wel.

Al jaren ben ik fan van U2. Ik ben bij verschillende concerten geweest: de Vertigo Tour (2005), de U2 360° Tour (2009) en de Innocence and Experience Tour (2015). Bij de U2 360° Tour stonden we zelfs vooraan, bij The Edge. Fantastisch! Ook ben ik een paar keer bij Crystal Dream plays U2 in de DRU geweest. Dat was ook echt geweldig.

Nu was het niet meer met de voltallige band, maar speelden alleen Marcel en Gerwin (Rues). Maar dat maakte niets uit. Wat speelden ze mooi, zo zuiver, breekbaar en krachtig. Kippenvel! En die dreuge humor tussendoor, ik hou d’r van!

Jongens, nogmaals hartelijk bedankt!

HOE ONTSPAN JIJ?

Of lukt het niet te ontspannen, omdat je altijd bezig bent met wat je wel/niet mag eten, of jouw lichaam wel mooi genoeg is en wat een ander wel niet van jouw eetgedrag en/of lichaam zal vinden? Kun je wel wat hulp gebruiken bij het komen tot meer rust & ontspanning in je leven en een gezondere relatie met voeding en je lijf? Wellicht is het traject “Op weg naar een gezonde relatie met eten, je lichaam en jezelf” dan wel wat voor jou. Bekijk de informatiepagina van het traject voor alle details!

TERUG NAAR ALLE BERICHTEN

HOMEPAGE – PRAKTIJK RENSKE

GERELATEERDE ARTIKELEN