Gratis webinar: Meld je nu aan!

Meld je nu aan voor het gratis webinar “Waarom diëten om af te vallen niet werken & de invloed van de dieetcultuur op onze mentale en lichamelijke gezondheid”!

GRATIS WEBINAR

Recent heb ik het gratis webinar “Waarom diëten om af te vallen niet werken & de invloed van de dieetcultuur op onze mentale en lichamelijke gezondheid” opgenomen. Het doel? Zo veel mogelijk mensen te kunnen informeren over de negatieve effecten van de dieetcultuur, gewichtsstigma, het gebruik van de BMI, het volgen van diëten en het jojo-effect.

Dit is nodig omdat heel veel mensen dagelijks te maken hebben met stress en onrust rondom eten, eetbuien en een negatief lichaamsbeeld. Dat terwijl dit helemaal niet nodig is!

Wat er wel nodig is, is bewustwording, inzicht en handvatten, om op een ander manier om te gaan met eten. Je leert beter voor jezelf te zorgen en anders naar jezelf te kijken. In het webinar geef ik je hiervoor tips, zodat je er zelf mee aan de slag kunt.

Het webinar is nu gratis aan te vragen via deze link!

Dietistenpraktijk Renske - Gratis webinar Waarom diëten om af te vallen niet werken en de invloed van de dieetcultuur op onze mentale en lichamelijke gezondheid

OP WEG NAAR EEN GEZONDE RELATIE MET ETEN, JE LICHAAM EN JEZELF

Mocht je extra hulp kunnen gebruiken hierbij, dan is het traject “Op weg naar een gezonde relatie met eten, je lichaam en jezelf” voor jou. Dit traject start 1 mei. Binnenkort zal ik hier meer informatie over delen. Hou hiervoor mijn website en social media kanalen in de gaten.

Na het kijken van het webinar, kun je alvast een gratis kennismakingsgesprek plannen. Zo kunnen we kijken of je een klik met me voelt en bespreken of het traject wat voor jou is.

Heb je zelf geen verstoorde relatie met eten, maar ken je wel iemand die wat ondersteuning kan gebruiken? Attendeer diegene dan gerust op het webinar!

Dietistenpraktijk Renske - Gratis webinar Waarom diëten om af te vallen niet werken en de invloed van de dieetcultuur op onze mentale en lichamelijke gezondheid

TERUG NAAR ALLE BERICHTEN

HOMEPAGE – PRAKTIJK RENSKE

GERELATEERDE ARTIKELEN