Gratis webinar – binnenkort online: “Waarom diëten om af te vallen niet werken”

Jeujjj, ik heb net mijn eerste gratis webinar opgenomen! Hoe tof is dat! Je kunt dit gratis webinar “Waarom diëten om af te vallen niet werken & de invloed van de dieetcultuur op onze mentale en lichamelijke gezondheid” binnenkort aanvragen via mijn website.

GRATIS WEBINAR

In het gratis webinar vertel ik onder andere over de dieetcultuur, gewichtsstigma, jojo-effect, diëtersdilemma, de onzin van het gebruik van de BMI, het setpoint gewicht en de invloed van ons gedrag, het gewicht, het gewichtsstigma en jojo-effect op onze lichamelijke en mentale gezondheid.

Ik geef aan waarom je beter geen dieet kunt volgen met als doel om af te vallen. Maar ook wat je beter wél kunt doen om een gezonde relatie met eten, je lichaam en je gewicht te bereiken. Zonder eetbuien, schuldgevoel, schaamte, frustratie en met meer rust, ontspanning en zelfacceptatie.

Op deze manier kunnen kijkers van het webinar kennis opdoen en mij meteen een beetje leren kennen. Overweeg je om het traject “Op weg naar een gezonde relatie met eten, je lichaam en je gewicht” (startdatum 1 mei) te gaan volgen bij mij, dan kun je een gratis kennismakingsgesprek inplannen. Dit om te kijken of er een klik is en of het traject bij je past!

Op de hoogte blijven van dit traject? Houd dan mijn website en social media kanalen in de gaten, of schrijf je in voor mijn nieuwsbrief!

SOCIAL MEDIA-KANALEN

Facebook: Diëtistenpraktijk Renske
Instagram: @dietistenpraktijkrenske
LinkedIn: Renske Diepenbroek-Apenhorst

Dietistenpraktijk Renske - Gratis webinar: Waarom diëten om af te vallen niet werken
Dietistenpraktijk Renske - Gratis webinar: Waarom diëten om af te vallen niet werken

TERUG NAAR ALLE BERICHTEN

HOMEPAGE – PRAKTIJK RENSKE

GERELATEERDE ARTIKELEN