Leer mij kennen

GEDREVEN, BETROUWBAAR en professioneel

Ik kan me voorstellen dat je benieuwd bent naar de persoon achter Diëtistenpraktijk Renske. Dat ben ik, Renske dus! Een gewichtsneutrale diëtist & intuïtief eten, ACT- en lichaamsbeeld coach. Al sinds 2007 ben ik diëtist en ik help je graag om een gezonde en goede relatie met voeding op te bouwen én te houden. 

Ik ben geboren en getogen in het mooie Varsseveld, en hoewel ik een aantal verre reizen heb gemaakt en voor mijn studie drie maanden in Zweden woonde, is de Achterhoek de plek waar ik thuis hoor. In 2016 ben ik getrouwd met Rob en samen met onze kinderen Bram en Evi genieten we enorm van ons leven hier.

Na het atheneum koos ik voor de studie Voeding en Diëtetiek, omdat het me fantastisch leek om mensen écht ergens mee te kunnen helpen - en die verwachting is ruimschoots uitgekomen. Ik krijg enorm veel positieve energie van het feit dat ik van betekenis kan zijn voor mensen, dat cliënten blij en tevreden de deur uit lopen en dat ik ze iets kan geven, al is het maar een luisterend oor. Ik ben een echt mensen-mens en leer mijn cliënten graag kennen. Samen werken we aan jouw doelen en ik ga altijd voor een goed resultaat. Ik werk niet met een opgeheven vinger en bedenk geen recepten of complete weekmenu's. Ik werk wél vol enthousiasme en altijd met een warme, persoonlijke benadering, zodat je leert vertrouwen op wat jouw lijf nodig heeft.

Ik ben...

Complimenteus

Ga je met mij op pad, dan is de kans groot dat ik zo nu en dan een gesprek aanknoop met een voorbijganger. Ik vind het leuk om complimentjes uit te delen of een praatje te maken met mensen die ik niet ken.

blij met mijn beroep

Als diëtist voel ik me als een vis in het water, maar gek genoeg had ik nooit bij dit beroep stil gestaan. Toen ik een opleiding moest kiezen ben ik veel open dagen af gegaan: van fysiotherapie tot psychologie, maatschappelijk werk en tandheelkunde. Gelukkig bleek Voeding en Diëtetiek een schot in de roos.

Nieuwsgierig

Rare eetgewoontes heb ik niet, maar op reis vind ik het wel leuk om voedsel uit verschillende keukens te proberen. Zo heb ik in Australië krokodil en struisvogel gegeten. Ik ben sowieso behoorlijk nieuwsgierig van aard.

Reislustig

Ik hou van reizen en heb ondertussen best veel van de wereld gezien. Wat de mooiste reis was vind ik lastig te bepalen, maar ik kijk erg graag terug op de reizen naar Australië, Nieuw Zeeland, Zweden, Ierland en Oost-Afrika.

Aangesloten bij:

Kwaliteitsregister Paramedici

Oncologienetwerk Achterhoek

Landelijke Werkgroep Diëtisten Oncologie regio Nijmegen

Kerngroep diëtisten 1e lijn ondervoeding regio Doetinchem

NVD (Nederlandse Vereniging van Diëtisten)

Ik geloof in een persoonlijke aanpak, waarbij verbinding het sleutelwoord is. Ik streef ernaar je goed te leren kennen, goed te luisteren, laagdrempelig te zijn en praktische adviezen te geven. Verder ontbreekt een flinke dosis enthousiasme en een vleugje humor niet. Ik ga voor een goede samenwerking, met jou en met je zorgverleners en mantelzorger(s), waarbij jouw wensen en behoeften centraal staan. 

Mijn persoonlijke waarden:
- In verbinding staan met anderen;
- Liefdevol en zorgzaam zijn;
- Plezier en humor;
- Goede zelfzorg toepassen;
- Vertrouwen: betrouwbaar, loyaal, trouw en oprecht zijn;
- Persoonlijke ontwikkeling en groei;
- Eerlijkheid en rechtvaardigheid.

Mijn visie

Waarom kies je voor mij?

Verstuur

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Yes! Vanaf nu ontvang je de nieuwsbrief in je mailbox.