Contactgegevens

Maak een afspraak

Heb je vragen of ben je benieuwd naar wat ik voor je kan betekenen? Vul het contactformulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Aaltenseweg 12, 7051 CM Varsseveld
06 - 434 640 00 (ook bereikbaar op WhatsApp)
info@dietistenpraktijkrenske.nl
Werkdagen: dinsdag, woensdag, donderdag, 9.00-16.00 uur

Bekijk de veelgestelde vragen

Contactformulier

Volg mij ook op social media:

Graag bij voorkeur contact opnemen middels het invullen van het contactformulier of door te mailen naar info@dietistenpraktijkrenske.nl. Mijn telefoon staat vaak uit, omdat ik me goed wil kunnen focussen op mijn cliënten en op overige taken die aandacht vragen. Een voicemail inspreken of een appje sturen kan natuurlijk wel. Op gezette tijden zal ik deze berichten beluisteren of bekijken en hier zo spoedig mogelijk op reageren.

Verstuur

Let op: als je gebruik maakt van het contactformulier stem je automatisch in met de privacyverklaring en algemene voorwaarden.

Op vrije dagen en in vakanties wordt de email niet gelezen en volgt er niet automatisch een afwezigheidsmelding na het invullen van het contactformulier. Bij twijfel: bel of mail even.

Bedankt voor je bericht! Ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Informatie

Over je aanmelding

Je bent zonder verwijzing welkom op mijn spreekuur, via directe toegankelijkheid diëtetiek (DTD). Tijdens het consult zullen we een screening DTD doen om te bepalen of je direct in behandeling genomen kan worden, of dat je eerst voor verder onderzoek naar de huisarts verwezen wordt. 

FAQ

Binnen Diëtistenpraktijk Renske werk ik met verschillende specialisaties, in plaats van als allround diëtist. Hierdoor is er meer verdieping mogelijk. Ook mijn specialisatie in intuïitief eten is een groot onderdeel van mijn praktijk.

Echt contact hoort bij mijn missie. Ik heb een holistische visie en verdiep me bij iedere cliënt in het totale plaatje. Ook ga ik voor een goede kwaliteit van zorg. Ik vind het belangrijk om bij te dragen en écht van betekenis te zijn. Ik sta naast mijn cliënten, in plaats van erboven, en doe dat met inlevingsvermogen en humor. Het betekent dat ik soms net die stap meer zet, zonder mezelf daarbij uit het oog te verliezen.

Ik werk alleen met volwassenen. Mijn specialisaties en aandachtsgebieden zijn diabetes type 2, CVRM (hoge bloeddruk, verhoogd cholesterolgehalte, hart- en vaatziekten), intuïtief eten, psychologie van eetgedrag, ACT en lichaamsbeeld coaching

Dieetadvisering wordt voor 3 uur per kalenderjaar vergoed uit het basispakket van de zorgverzekering. Bij sommige aanvullende verzekeringen geldt een extra vergoeding (vaak voor 2 of 4 uur extra). Check hiervoor je polisvoorwaarden. 

Dieetadvisering kan ook uit de ketenzorg DM of CVRM vergoed worden.

Let op: omdat dieetadvisering in eerste instantie uit het basispakket vergoed wordt, wordt het verplicht eigen risico aangesproken (dit is niet het geval bij vergoeding vanuit de ketenzorg). Wanneer je het verplicht eigen risico nog niet (volledig) betaald hebt, zul je van de zorgverzekeraar een factuur ontvangen na afloop van het consult bij de diëtist. De tarieven voor niet-gecontracteerde zorg op de website geven een indicatie van de prijzen, al verschillen de tarieven per zorgverzekeraar.

Zie hiervoor de tarieven onder het kopje 'Vergoedingen + tarieven'.

Verstuur

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Yes! Vanaf nu ontvang je de nieuwsbrief in je mailbox.