Belangrijke wijziging: Traject ‘Op weg naar een gezonde relatie met eten, je lichaam en jezelf’

Al doende leert men… Ik had bedacht dat het goed zou kunnen werken om alle intakes voor het traject ‘Op weg naar een gezonde relatie met eten, je lichaam en jezelf’ en alle vervolgconsulten in vaste weken te plannen, zodat ik zelf het overzicht goed houd (daar hou ik altijd nogal van 😉 ).

Echter, na enig beraad met mezelf en na er even over gespard te hebben met mijn mentor Diana, kom ik tot de conclusie dat dit eigenlijk helemaal niet zo handig is. Het is juist erg beperkend. Want wanneer iemand nou net niet kan in de eerste week van mei en ook niet in weken 24 en 36, dan meldt degene zich misschien niet aan, terwijl hij/zij wel interesse heeft. Dat is voor de potentiële cliënt en mij natuurlijk erg jammer.

Dus: ik ga het anders doen!

Wanneer je interesse hebt blijft het nog steeds mogelijk om een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek te plannen. We zijn niet gebonden aan bepaalde weken.

Het is handig als je voorafgaand het webinar “Waarom diëten om af te vallen niet werken & de invloed van de dieetcultuur op onze mentale en lichamelijke gezondheid” hebt bekeken. Deze kun je hier aanvragen.

MELD JE NU AAN VOOR HET TRAJECT ‘OP WEG NAAR EEN GEZONDE RELATIE MET ETEN, JE LICHAAM EN JEZELF’

Mocht je JA zeggen tegen het traject, dan plannen we samen het intakegesprek en de 7 vervolgconsulten in. We houden hierbij rekening met beide agenda’s, maar deze gesprekken hoeven niet in vaste weken plaats te vinden. Mijn werkdagen zijn dinsdag t/m vrijdag van 9.00-16.00 uur.

Dit betekent ook dat je het hele jaar kunt instromen (mits mijn agenda het qua drukte toelaat natuurlijk).

Heb je interesse? Mail/app/bel!

Liefs Renske

Diëtistenpraktijk Renske - Op weg naar een gezonde relatie met eten, je lichaam en jezelf

TERUG NAAR ALLE BERICHTEN

HOMEPAGE – PRAKTIJK RENSKE

GERELATEERDE ARTIKELEN