Belangrijk bericht: Diëtistenpraktijk Renske wijzigt van koers!

Een belangrijk bericht: Diëtistenpraktijk Renske wijzigt van koers! De afgelopen tijd heb ik goed nagedacht over wat ik wil en waar ik mijn energie in wil steken. Ik merk namelijk dat ik, door alle doelgroepen die ik behandel (en alle overlegvormen, netwerken etc. die daarbij horen), te veel op mijn bordje heb. Hierdoor heb ik onvoldoende tijd en energie om de dingen te doen die ik het liefste doe.

Ook heb ik onvoldoende vrije tijd, wat maakt dat ik minder tijd voor mijn gezin en mezelf heb dan ik zou willen. 

Dit vraagt om het maken van keuzes.

Ik word het meest blij van mijn traject “Op weg naar een gezonde relatie met eten, je lichaam en jezelf“, een combinatie van mijn opleidingen in de psychologie van eetgedrag, intuïtief eten, ACT (Acceptance & Commitment Therapy) en lichaamsbeeld coaching. Hier gaat mijn hart sneller van kloppen en hier krijg ik energie van. Dit wil ik dan ook verder gaan uitbouwen. Hierover later meer.

BELANGRIJK BERICHT: DOELGROEPEN WAAR IK ME WEL EN NIET MEER OP RICHT

Vandaar dat ik heb besloten om me NIET meer te gaan richten op:

  • Oncologie 
  • Kwetsbare ouderen
  • Ondervoeding

WEL blijf ik me richten op:

  • Cliënten die een negatief lichaamsbeeld hebben en/of klaar zijn met diëten/jojoën/onrust rondom eten/emotie-eten.
  • Ketenzorg (DM2, CVRM en COPD)

BESTAANDE CLIËNTEN

Bestaande cliënten met kanker, ondervoeding en kwetsbare ouderen zal ik blijven begeleiden. Ik neem alleen geen nieuwe cliënten meer aan met kanker, ondervoeding of kwetsbare ouderen.

Ook ga ik 1 dag minder werken. Mijn werkdagen zijn dan dinsdag, woensdag en donderdag.

Wanneer jullie nog vragen hebben, dan hoor ik het graag. Bedankt voor jullie begrip en nog een fijne dag!

Liefs Renske

HOMEPAGE – DIËTISTENPRAKTIJK RENSKE

HOMEPAGE – PRAKTIJK RENSKE

GERELATEERDE ARTIKELEN